ESITTELY 2018-02-12T14:27:55+00:00

ESITTELY

Olen Tuija Voipio ja olen perustanut Ateljee Dress Upin halusta auttaa erityisesti aikuisia naisia saamaan hyvin istuvia, laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettuja, pitkäikäisiä ja asiakkaan persoonaa korostavia vaatteita. Vaatteet suunnitellaan ja sovitetaan asiakkaan mukaan, joten prosessi on teettäjälle pitempi kuin teollisesti tehdyn valmisvaatteen hankkiminen, mutta tarkoitus ei olekaan tehdä luontoa kuormittavia, helposti rikki meneviä kertakäyttövaatteita. Toivon, että vaatteistani tulee itsevarmuutta antavia, muunneltavia lempivaatteita, joista saa asusteita vaihtamalla erilaisiin tilanteisiin sopivia kokonaisuuksia. Ajan kanssa voi teettää yhdisteltäviä, ristiinpidettäviä ja toisiinsa sopivia asuja. Tämä tuo tilaa vaatekaappiin ja helpotusta aamun kiireeseen.

Olen aikanaan valmistunut Fredrika Wetterhoffin Kotiteollisuusopettajaopistosta ensin artenomiksi ja sen jälkeen käsi- ja taideteollisuusalan opettajaksi. Myöhemmin olen työn ohessa opiskellut Helsingin yliopistossa kasvatustieteen maisteriksi pääaineena käsityötiede. Lempiaiheeni on pukuhistoria, joka on ehtymätön idealähde suunnitteluun.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle uusi lempivaate, joka on persoonallinen ja hyvin tehty omilla mitoillasi! Tapaamiset ajanvarauksella sopimuksen mukaan.

Persoonallisesti omilla mitoilla!
OTA YHTEYTTÄ